Voor veilige en kosten effectieve Microsoft Solutions
Voor veilige en kosten effectieve Microsoft Solutions
Voor veilige en kosten effectieve Microsoft Solutions
Wanneer uw organisatie de mogelijkheden van overtollige Microsoft-licenties verkent, is Auditproof Licensing uw onafhankelijke partner. Auditproof, Compliant and Insured.

Onze diensten (klik op icoon)

Verzekering & Ondersteuning

Het kopen van goedkope Microsoft-licenties is in een oogwenk gedaan. Maar alleen wanneer gekocht of verkocht volgens de..

Guidance & Insurance

Verzekering & Ondersteuning

Buying relatively cheap Microsoft licences is done in a sec. But keep in mind, that only ...

Besparingscalculator

Benieuwd naar het besparingspotentieel van uw organisatie? U kunt uw Microsoft besparingspotentieel berekenen met de besparingscalculator!

Besparingscalculator

Besparingscalculator

Curious about the savings potential of your organisation? You can calculate your Micr...

Dashboard / Portal

Uw eigen Portal op onze HUB Als lid heb je toegang tot je persoonlijke dashboard/portal op de Audit...

Dashboard / Portal

Dashboard / Portal

Your own Portal on our HUB As a member you have access to your personal dashboard/portal ...

Vraag offerte('s) aan

Organisaties (openbaar en privé) gebruiken een breed scala aan Microsoft volume-licenties.

Vraag offerte('s) aan

Vraag offerte('s) aan

Organizations (Public and Private) use a wide range of Microsoft Volume licence produc...

Home

Over ons

Auditproof Licensing is een onafhankelijk kwaliteitsregister voor verkopers, kopers en dienstverleners in de Europese Unie en het VK. Auditproof Licensing certificeert de bedrijven waarvan u koopt en waaraan u verkoopt. Wij geven advies en leveren scherpe offertes. We hadden behoefte aan ondersteuning bij audits, we werken ook als onafhankelijk informatiepunt. We monitoren continu de procedures die worden uitgevoerd. Ook de actuele stand van zaken in de Europese Unie en het Europese Hof wordt nauwlettend gevolgd, met als doel de leden zo nodig optimaal te kunnen informeren en bij te staan. Kunnen wij ook uw organisatie van dienst zijn?

Ons Team

Mag ik ons ​​team aan je voorstellen? Mijn naam is Mischa Hulsing en ik ben sinds september 2019 directeur Auditproof Licensing. Wij zijn het Europese kwaliteitsmerk van pre-owned Microsoft-licenties. Samen staan ​​we sterk! Door de kennis in ons netwerk en de specialisten te bundelen, hebben we een ijzersterk team samengesteld, waarmee we uw organisatie met raad en daad kunnen bijstaan!

Onze missie

De markt voor tweedehands licenties is jaar na jaar aan het groeien. Instellingen, overheden, ziekenhuizen, multinationals en het MKB, weten nu steeds vaker wat de meest efficiënte manier is om met Microsoft licenties te werken. Duidelijk is dat Microsoft nog steeds leidend is en veel organisaties afhankelijk zijn van hun operating systems en applicatie software. Organisaties hebben software en gebruiksrechten (licenties) nodig om effectief te kunnen werken. Veel van deze organisaties zoeken naar manieren om te besparen op de ICT kosten, zonder hun compliancy in gevaar te brengen. Dat is exact wat de gecertificeerde pre-owned licentie aanbieders i.c.m. LicentieKeurmerk biedt!

Ons Team

ROEL THEUNISSEN
MISCHA HULSING
JOHN ZIJLMANS
nl_BEDutch (Belgium)